Hulp bij verhuizing als u kleiner gaat wonen

Hulp als u inboedel teveel heeft omdat u kleiner gaat wonen.

Naar de stort brengen kan altijd nog. Brik & Brak doet er alles aan om goede artikelen een tweede kans te geven.

Wij halen inboedel op in een straal van ongeveer 25 km van Annerveenschekanaal  Als u artikelen overheeft kunt u bellen met 06-51387495 of een e-mail sturen naar info@brikenbrak.nl of via het contactformulier. Wij maken een afspraak met u en komen langs om te kijken hoeveel het is; hoeveel tijd het gaat kosten en hoeveel mensen nodig zijn bij het inladen.

Wij vragen u grote artikelen (kasten, ledikanten end.) niet uit elkaar te halen. Deze artikelen worden gefotografeerd en op internet gezet. Als het nodig is halen wij ze uit elkaar.

Na ons bezoek hoort u wanneer wij zullen komen om de artikelen op te halen.

Kijken en het ophalen van de artikelen kost niets.

 

Wat wel wat kost:

  • Het bezorgen van een deel van de inboedel naar een ander pand. Bijvoorbeeld als u graag enige artikelen zelf wilt houden en dat naar uw woonhuis vervoerd moet worden.
  • Het inpakken van een huisraad als het langer duurt dan 2 uur (1 persoon).
  • Het opnemen van vloerbedekking en andere klussen.
  • Het vervoeren van grofvuil naar de stort.
  • Het bezem schoon achter laten van het pand.

 

Voor de verhuizing proberen wij met u samen te kijken wat de kosten zullen zijn.

Verhuizen betekent dus dat wij uw overtollige huisraad op komen halen. Dus niet die spullen die u meeneemt van het ene naar het andere huis vervoert. Daar zijn erkende verhuizers voor.

 


Wat gebeurt er met de goederen

  • Voor een groot deel worden de goederen verkocht. Dat doen we in onze winkel  en via internet
  • Soms zijn er artikelen waar we teveel van hebben. Dan worden ze weggegeven.  We hebben in de zomermaanden een  keet bij het pand staan die bij mooi weer open is waarin spullen liggen die gratis opgehaald kunnen worden.
  • Er zijn contacten in Tanzania waar wij kinderhuis WATOTO WETU TANZANIA ondersteunen en zo meehelpen aan beter onderwijs voor de weeskinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms worden er artikelen op internet gezet onder de rubriek ‘gratis”.

Wat gebeurd er met de inkomsten

Uiteraard worden daar de kosten van twee panden van betaald en alle de kosten die er nog bij komen. Brik & Brak is btw plichtig.

Er zijn nauwelijks personeelskosten omdat wij werken met vrijwilligers en mensen die zich voorbereiden op een baan of op dit moment geen baan hebben en toch een aandeel willen leveren aan de maatschappij..

Wilt u meer info over Hulp bij verhuizing? Bel ons of stuur een bericht !